Son dakika... Aracı kurum patronu Murat Güler'e SPK'dan yasak!

Borsa İstanbul'da hisse alım-satımına aracılık eden A1 Capital Yatırım Menkul Değerler'in sahibi Murat Güler'e Sermaye Piyasası Kurulu işlem yasağı getirdi. Bununla birlikte Murat Güler'in Borsa İstanbul'da işlem gören şirketi Güler Yatırım Holding ve İCG Finansal Danışmanlık şirketlerine de yasak getirildi. A1 Capital'in de bazı hisselerde işlem yapması engellendi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son dakika... Aracı kurum patronu Murat Güler'e SPK'dan yasak!

Sermaye Piyasası Kurulu örnek karar aldı. Borsa İstanbul’da hisse alım-satımına aracılık eden A1 Capital Yatırım Menkul Değerler’in patronu Murat Güler ve şirketlerine işlem yasağı getirildi.

Murat Güler’in sahibi olduğu Güler Yatırım Holding hissesinde 18-03-2020 / 03-06-2020 tarihleri arasında gerçekleştirilen işlemlerin Sermaye Piyasası Kanunu’na aykırı yapıldığı tespit edildi.

YÜZDE 1686 YÜKSELİŞ!

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER