Şoför muavininin tacizine uğradı... O anları kameraya aldı

Metro Turizm’e ait yolcu otobüsünde yabancı uyruklu bir muavin tarafından tacize uğrayan Kardelen Bark, o anları görüntüleyip şikâyetçi oldu. Gözaltına alınan şüpheli M.A. sınırdışı edildi. Metro Turizm yetkilileri ise yabancı uyruklu muavin çalıştırmadıklarını öne sürdü.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Şoför muavininin tacizine uğradı... O anları kameraya aldı

Kardelen Bark (26), Ramazan Bayramı tatilinde Adana’daki ailesinin yanına gitmek üzere Metro Turizm’e ait yolcu otobüsüne bindi. Fethiye-Adana seferini yapan 07 HGA 47 plakalı şehirlerarası yolcu otobüsünde 11 Nisan günü 21.00 sıralarında, araçtaki muavinlerden biri olduğu iddia edilen yabancı uyruklu M.A. (16), Bark’ın kalçasını elleyip taciz etti. Bark, arkasındaki koltuktaki oturarak kendisini taciz ettiğini öne sürdüğü M.A.’nın ellerini uzattığı anları cep telefonuyla fotoğrafladı. Görüntüleri erkek arkadaşına atan Bark yardım istedi. Erkek arkadaşı N.D. ise Metro Turizm’i arayarak olayı bildirdi. Bir süre sonra otobüsün diğer muavini E.Ö., Bark’ın yanına gelerek yaşananları sordu ve çektiği fotoğrafı gördü. Ardından arka koltuktaki muavin M.A.’yı alarak otobüsün önüne götürdü.

Şoför muavininin tacizine uğradı... O anları kameraya aldı - Resim : 1

OTOBÜS MOLA VERİNCE ŞİKÂYETÇİ OLDU

Kardelen Bark, otobüs Antalya otogarında mola verince polise giderek şikâyetçi oldu. Gözaltına alınan M.A.’nın sınırdışı edildiği öğrenilirken, Metro Turizm firması yetkilileri ise yabancı uyruklu muavin çalıştırmadıklarını öne sürdü. Bark, otobüs firmasına da dava açacağını söyledi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER