Sivas'ta ilginç olay! 'Daha iyi ilgi görmek istiyorum' deyip dolandırdı... 'İyi niyetimizin kurbanı olduk'

Sivas'ta B.Y, Ramazan Bayramının arefe gününde kentte 17 yıldır kadın kuaförlüğü yapan Serkan Ceylan’ın (31) iş yerine gelerek kuaförlerden şikayetçi olduğunu ve ‘daha iyi ilgi görmek istiyorum’ deyip 6 bin liralık işlem yaptırdı. İddiaya göre B.Y., ücreti banka hesabına atacağını belirterek kuaförden ayrıldı. Paranın ödenmediğini fark eden Kuaför Ceylan ise karakola giderek şikayetçi oldu. B.Y.’nin kuafördeki geçirdiği zaman ise güvenlik kamerasına yansıdı. Kuaför Serkan Ceylan, “Parayı gönderecekmiş gibi yapıp iş yerimizden ayrıldı. 6 saatlik bir emeğimiz vardı. Emeğimizin hakkı yenildi. İyi niyetimizin kurbanı olduk" dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Sivas'ta ilginç olay! 'Daha iyi ilgi görmek istiyorum' deyip dolandırdı... 'İyi niyetimizin kurbanı olduk'

Olay, 9 Nisan'da Örtülüpınar Mahallesi Evliya Caddesi üzerinde bulunan Serkan Ceylan'a ait kadın kuaför salonunda yaşandı. İddiaya göre, kuaför salonuna gelen B.Y., kentteki çeşitli kuaförlerden şikayetçi olduğunu ve 'daha iyi ilgi görmek istiyorum' deyip saçına 6 bin liralık işlem yaptırdı.

Sivas'ta ilginç olay! 'Daha iyi ilgi görmek istiyorum' deyip dolandırdı... 'İyi niyetimizin kurbanı olduk' - Resim : 1

Boya ve kaynak işlemi yaptıran B.Y., 6 saat süren işlemlerin ardından ücreti banka hesabına atacağını belirterek, kuaförden ayrıldı. Kuaför Serkan Ceylan ise daha sonra banka hesabını kontrol ettiğinde paranın ödenmediğini fark etti. Kuaför Ceylan, polis merkezine giderek şikayetçi oldu. B.Y.'nin kuafördeki geçirdiği zaman ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Sivas'ta ilginç olay! 'Daha iyi ilgi görmek istiyorum' deyip dolandırdı... 'İyi niyetimizin kurbanı olduk' - Resim : 2

'İYİ NİYETİMİZİN KURBANI OLDUK'

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER