Sivas'ta Fenerbahçe aleyhine çalınan penaltı tartışma yarattı! Cihan Aydın'ın kararı için kim, ne dedi? Eski hakemler pozisyonu değerlendirdi

Fenerbahçe, Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda karşılaştığı Sivasspor ile 2-2 berabere kalırken karşılaşmaya son anlarda sarı lacivertli takım aleyhine verilen penaltı kararı damga vurdu. Sarı lacivertli oyuncular ve Teknik Direktör İsmail Kartal, VAR uyarısı sonrası penaltı noktasını gösteren hakem Cihan Aydın'ı eleştirirken hakem yorumcuları tartışmalı pozisyonu masaya yatırdı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Sivas'ta Fenerbahçe aleyhine çalınan penaltı tartışma yarattı! Cihan Aydın'ın kararı için kim, ne dedi? Eski hakemler pozisyonu değerlendirdi

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Sivasspor ile 2-2 berabere kalarak şampiyonluk yarışında ağır yara alırken sarı lacivertlilerin aleyhine verilen penaltı kararı tartışma konusu oldu. 

Süper Lig'deki Sivasspor-Fenerbahçe maçının 88. dakikasında sezonun en çok konuşulacak pozisyonlarından birini yaşandı.

88. dakikada Yiğidolar’da Rey Manaj, Livakovic ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda vuruşunu yaptıktan sonra yerde kaldı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER