Servet Yardımcı, TFF Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı! 'Türk futbolunun içinde bulunduğu türbülanstan çıkması için...'

UEFA İcra Kurulu Üyesi Servet Yardımcı, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Servet Yardımcı, TFF Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı! 'Türk futbolunun içinde bulunduğu türbülanstan çıkması için...'

UEFA İcra Kurulu Üyesi Servet Yardımcı, temmuz ayında yapılması planlanan seçimde Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı.

Yardımcı, açıklamasında "Türk futbolunun içinde bulunduğu türbülanstan çıkması için TFF Başkanlığı'na adayım. Dünyanın en büyük 20 ekonomisinden biri olan Türkiye’nin futbolda hak ettiği yerlerin çok gerisinde kalmış olması ülkemizin vizyonuna ters düşmektedir. 40 yıldır iş hayatının içindeyim, 20 yıldır da ulusal/uluslararası düzeyde yönetsel görevler üstlenmiş bir futbol adamı olarak yetkin liyakatli ekibimle birlikte birikim ve ilişkilerimi Türk futbolunun istifadesine sunma kararı almış bulunuyorum." ifadelerini kullandı.

SERVET YARDIMCI'NIN HAYATI

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER