Serpil Örümcer için el ele verdiler

Bir döneme ‘Bayan Bacak’ lakabıyla damga vuran Serpil Örümcer'e destek amacıyla Cem Karaca Kültür Merkezinde düzenlenen Aygün Karadoğan konseri büyük ilgi gördü.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Serpil Örümcer için el ele verdiler

Bakırköylüler Derneği Başkanı NurdanErdiş Başbay , gazeteci Zafer Dinçer ve sanatçı Aygün Karadoğan'ın organize ettiği konserde zor günler yaşayan Serpil Örümcer duygu dolu anlar yaşadı.

"Beni baş tacı eden sevenlerime ve bu geceyi düzenleyen emeği geçen herkese çok teşekkür ederim " diyerek memnuniyetini dile getiren sanatçının mutluluğuna diyecek yoktu.

Serpil Örümcer için el ele verdiler - Resim : 1

Serpil Örümcer için hazırlanan slayt gösterisi geceye damga vururken, Türk Sanat müziğin sevilen ismi Aygün Karadoğan'ın birbirinden güzel şarkıları ise geceye renk kattı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER