Sergen Yalçın giderse Alex de Souza gelecek

Antalyaspor, ‘Beşiktaş efsanesi’ ile yollar ayrılırsa ‘Fenerbahçe efsanesi’ ile anlaşacak. Kırmızı beyazlı kulübün başkanı Sinan Boztepe, teknik direktör Yalçın’ın gelecek sezon kalıp kalmayacağının netleşmediğini belirterek, “Yollarımız ayrılırsa hoca adaylarımız arasında Alex de Souza, Volkan Demirel, Tuncay Şanlı, Rıza Çalımbay ve Kenan Koçak var” dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Sergen Yalçın giderse Alex de Souza gelecek

Bitexen Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan ve adı Beşiktaş ile anılan teknik direktör Sergen Yalçın ile anlaşılamaması halinde, Fenerbahçe’nin efsane futbolcusu Alex de Souza’yı getirebileceklerini söyledi.

GÜNDEMDE 6-7 iSiM VAR

Konuya ilişkin olarak son günlerde medyada yer alan iddiaları değerlendiren Boztepe, “Sergen Yalçın hocamızla yaptığımız görüşmede müspet ya da menfi bir sonuca varamadık. Şimdi işte Alex de Souza ile beraber 6-7 isim geçiyor. Sergen hocayla beraber, ‘Yollarımızı ayırıyoruz’ dediğimiz gün adaylarımız olacaktır. Bunların içerisinde Volkan Demirel, Tuncay Şanlı, Rıza Çalımbay, Alex de Souza ve Kenan Koçak da var” dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER