Serdar Saatçı, A Milli Takım kadrosuna dahil edildi

Bir süredir İtalya ve Polonya'da ortak kamp yapan A ve Ümit Millî Takımlarımızın beraber yaptıkları çalışmalar tamamlandı. Serdar Saatçı, A Millî Takımımızın Almanya'daki kamp çalışmalarında yer almak üzere Hannover'e yolculuk edecek kafileye dahil edildi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Serdar Saatçı, A Milli Takım kadrosuna dahil edildi

Bugün A Millî Takımımızın EURO 2024 kampı için Almanya'ya gidişi, Ümit Millî Takımımızın ise Türkiye'ye dönüşü öncesinde iki takımımızın teknik heyet ve futbolcuları öğle yemeğinde bir araya geldi.

TFF Başkanvekili Mustafa Eröğüt ve Millî Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop, Ümit Millî Takım teknik heyet ve futbolcularına ortak kampa sağladıkları katkı için teşekkür ederek, gerek A Millî gerekse Ümit Millî Takım'ın bu kamptan önemli faydalar sağladığını belirttiler.

Daha sonra Ümit Millî Takım oyuncuları, A Millî Takım oyuncularına EURO 2024 maçları için başarılar diledi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER