Selçuk İnan: 3 dakikada 3 gol yemek bize yakışmadı

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve Gaziantep FK Teknik Direktörü Selçuk İnan, bordo mavililerin 4-2 üstünlüğü ile sonuçlanan maçın ardından konuştu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Selçuk İnan: 3 dakikada 3 gol yemek bize yakışmadı

Trabzonspor, Süper Lig’in 34’üncü haftasında sahasında konuk ettiği Gaziantep FK’yı 4-2 mağlup etti. Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve Gaziantep FK Teknik Direktörü Selçuk İnan, müsabaka sonrasında düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, taraftarsız oynadıkları için konsantrasyon açısından çok zorlandıklarını belirterek, "Oyunda şöyle bir değerlendirme yapalım; taraftarsız oynadığımız içerde ikinci maçımız. Bir Sivas maçı bir de bu maç. Bu şartlarda Trabzon şehrindeki bir yerde taraftarsız oynarken konsantrasyon açısından çok zorlanıyoruz. Taraftarımız bizi bir daha lütfen yalnız bırakmasınlar bunun konsantrasyon bozukluğunu net bir şekilde yaşıyoruz. Ne kadar konuşsak ne kadar çalışsak ne kadar iletişim de kursak oyunun başlangıcında iki şey var. Top rakipteyken ya sert olacaksın veya topa sahip olma felsefemiz ki bugün daha fazla olmamız gereken bir durumda yine oyunun başında 0-0 iken hiç acelemiz yokken, erken final paslarında geçişe geçişten de mağlup duruma düştük" dedi."

GERİDEN GELİP KAZANMAK SON DERECE ÖNEMLİ"

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER