Seçil Erzan’a kaşeli imzalı delil

Çok sayıda kişiyi yüksek getirili fon vaadiyle dolandırdığı iddiasıyla tutuklu yargılanan banka müdürü Seçil Erzan hakkında 2 yeni iddianame hazırlandı. Seçil Erzan’ın, müşteki Sevgil Sinih’e verdiği kaşesi ve ıslak imzası bulunan belge iddianamede delil olarak yer aldı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Seçil Erzan’a kaşeli imzalı delil

YÜKSEK getirili fon vaadi altında aralarında futbol dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Fernando Muslera, Emre Belözoğlu ve Selçuk İnan’ın da olduğu 21 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla yargılanan banka müdürü Seçil Erzan davasında, 5 müştekinin şikâyetleri üzerine hazırlanan iki yeni iddianame, İstanbul 41’inci Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki ana dava dosyasıyla birleştirildi. Erzan’dan şikâyetçi olanların sayısı 26 olurken hakkında istenen hapis cezası ise 275 yıla yükseldi.

Hazırlanan iddianamede, Çorlu’da pazarcılık yaptıkları belirtilen Hacer Çorbacı ve Hasan Çorbacı’nın Seçil Erzan ile babasının pazarcı olması nedeniyle tanıştıkları anlatıldı. İddianamede Erzan’ın, Çorbacı çiftinden 82 bin lira aldığı, üzerine de 43 bin lira kredi çektirerek sanık Hüseyin Eligül’ün hesabına gönderttiği belirtildi.

ISLAK İMZALI YAZI

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER