Sapık babayı görüntüsü ele verdi

Ankara’da fiziksel engeli nedeniyle aksayarak yürüyen Gizem B. (18), 2022 yılında, 2017’den itibaren 4 yıl boyunca babası Satılmış B.’nin kendisine farklı zamanlarda cinsel istismarda bulunduğunu annesi ve eniştesine anlattı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Sapık babayı görüntüsü ele verdi

Annenin şikâyeti üzerine gözaltına alınıp adli kontrolle serbest bırakılan Satılmış B. hakkında, ‘çocuğun cinsel istismarı’ suçundan 18 yıla kadar hapis cezası istemiyle Ankara 36’ncı Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı.

DELİL OLARAK DOSYADA

Satılmış B.’nin, kızını görüntülemek için banyoya yerleştirdiği gizli kameraya yansıyan görüntüler dava dosyasında delil olarak yer aldı. Bilirkişi raporunda, Satılmış B.’nin gizli kamerayı banyoya duşakabini görecek şekilde yerleştirdiği, yüzü görünmeyen bir kadının girdiği, daha sonra sanığın kamerayı yerleştirdiği yerden alırken kendisinin de görüntüye yansıdığı belirtildi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER