Samsunsporlu Zeki Yavru: “Alt sıralardan iyice uzaklaşmak istiyoruz...”

Süper Lig’in bitimine 6 hafta kala küme düşme hattından 7 puan uzakta bulunan Samsunspor, Adana Demirspor maçı hazırlıklarını sürdürürken, takım kaptanlarından Zeki Yavru, İhlas Haber Ajansı’na (İHA) özel açıklamalarda bulundu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Samsunsporlu Zeki Yavru: “Alt sıralardan iyice uzaklaşmak istiyoruz...”

Alacakları galibiyet ile küme düşme hattından giderek uzaklaşacaklarının altını çizenSamsunspor'un kaptanlarından Zeki Yavru, “Ligde son viraja giriyoruz. Kendi sahamızda Adana Demirspor’u yenip, alt sıralardan iyice uzaklaşmak istiyoruz. Bu maçı kazanırsak, bizim açımızdan çok büyük bir rahatlama olabilir. Yere daha sağlam adımlarla basmak için çalışıyoruz. Taraftarımız ile birlikte güzel bir atmosfer bizi bekliyor. Maçın sonucu da bizim açımızdan güzel olur diye umuyorum” dedi.

“Amacımız, Süper Lig’de kalıcı takım haline gelmek”

Bu sene kümede kalma hedefini tutturup, Süper Lig’in kalıcı takımlarından biri olmak istediklerini dile getiren tecrübeli oyunca, “İlk günden beri söylüyorum. Yeni kurulan bir takımız. Daha önceden de Samsunspor gibi yeni kurulan takımlarda bulundum. Süper Lig’e uzun süre sonra çıkan takımlarda da bulundum. Bir şeylerin oturması süreç alıyor. Samsunspor’da da bazı şeylerin oturması zaman aldı. İçeride iyi bir birliktelik oluştu. Gisdol hocanın gelmesinin de bizlere katkıları oldu. Şu andaki konumumuza gelmemizde bu etmenlerin etkisi var. Amacımız, bir an önce derin nefes alıp, Süper Lig’de kalıcı takım haline gelmektir” diye konuştu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER