Samsun'da feci kaza! Otomobil TIR’a arkadan çarptı: Otomobil sürücüsü ve eşi hayatını kaybetti

Samsun'un Çarşamba ilçesinde kırmızı ışıktaki TIR’a arkadan çarpan hafif ticari araçtaki Mustafa Yıldız(29) ve Özgül Yıldız(31) çifti, hayatını kaybetti.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Samsun'da feci kaza! Otomobil TIR’a arkadan çarptı: Otomobil sürücüsü ve eşi hayatını kaybetti

Kaza, Samsun’un Çarşamba ilçesi Dikbıyık mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, Mustafa Yıldız’ın kullandığı hafif ticari araç, kırmızı ışıkta bekleyen S.A.’nın kullandığı TIR’a arkadan çarptı.

İhbar üzerine olay yerine jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, sürücü Mustafa Yıldız ve yanındaki eşi Özgül Yıldız’ın hayatını kaybettiğini belirledi.

İtfaiye ekipleri, jandarmanın yaptığı incelemenin ardından karı-koca’yı sıkıştığı yerden çıkardı. Kardeşinin ölüm haberini alan Mustafa Yıldız’ın ağabeyi, olay yerinde gözyaşı döktü.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER