Real Madrid'de B planı devreye giriyor! Artık sahne Arda Güler'in | Barcelona'dan Xavi'nin büyük pişmanlığı

La Liga devi Real Madrid'de forma şansı bulmakta zorlanan Arda Güler'in ayrılabileceği yönünde iddialar ortaya atılırken İspanyol basınından sevindiren bir haber geldi. El Clasico'da Barcelona'yı devirerek şampiyonluk yarışında puan farkını 11'e çıkaran ve Devler Ligi'nde yarı finale adını yazdıran Real Madrid'de Carlo Ancelotti'nin milli yıldızın yüzünü güldürecek bir karar aldığı kaydedildi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Real Madrid'de B planı devreye giriyor! Artık sahne Arda Güler'in | Barcelona'dan Xavi'nin büyük pişmanlığı

Real Madrid'e transferi sonrası art arda talihsiz sakatlıklar yaşayan Arda Güler, sakatlığını atlattıktan sonra süre almakta zorluk yaşayan Arda Güler için transfer iddiaları art arda gelirken Carlo Ancelotti'nin genç yıldızı sevindirecek bir karar aldığı duyuruldu.

BARÇA'YA 11 PUAN FARK

İspanya La Liga'da en yakın takipçisi Barcelona'ya 11 puan fark atan Real Madrid, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde City'yi eleyerek Bayern Münih'le eşleşirken Carlo Ancelotti'nin ligin geri kalan bölümündeki maçlar için yeni bir karar aldığı belirtildi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER