Randevulu teslimat yapacak

Yaklaşan Anneler Günü ile birlikte, e-ticarette Anneler Günü hediye alışverişi hareketlendi. Hepsiburada, Anneler Günü’ne özel “randevulu teslimat” servisiyle bu özel günde annelerine hediyelerini bizzat veremeyenlere yeni bir hizmet sunuyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Randevulu teslimat yapacak

Anneler Günü hediyesini Hepsiburada’dan satın alanlar, 11 veya 12 Mayıs teslimat gününü seçebilecek. Hepsiburada verilerine göre, bu sene alışılmış kozmetik, küçük ev aletleri ve moda ürünlerinin dışında elektronik ve teknoloji ürünlerine ilgi arttı. Akıllı cep telefonu, akıllı saat ve tabletlere olan ilgi geçen seneye göre artış gösterdi. Özellikle yeni nesil anneler için en çok aratılan ve satışları en çok artan hediye tablet oldu. Bu sene Anneler Günü hediye aramalarının diğer öne çıkanı ise “çeyrek altın” oldu.

 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER