Randevu isteyeceğiz

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bayramdaki telefon görüşmesinin ardından kendisine, “Sayın Özel’e kapımız açık, ele alacağımız konu başlıklarımız çok” mesajını veren Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’dan randevu isteyeceğini açıkladı. Özel “Nezaket ziyareti değil, önemli gündemlerim olacak” dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Randevu isteyeceğiz

CHP Lideri Özgür Özel, grup başkanvekilliği seçimi için dün basına kapalı yapılan Meclis grup toplantısının çıkışında gazetecilerin soruları üzerine şunları söyledi: “Bugün grubumuzla bir toplantı yaptık. Pazartesi MYK yapmıştık, yarın (bugün) uzun bir MYK’mız daha var. Öğleden sonra Parti Meclisimiz toplanacak. 2 ayda bir toplanan Parti Meclisimizi 2 ayda 13 kez topladık. Bundan sonra da sık toplanmaya devam edecek. İl başkanlarımız, belediye başkanlarımız ayrı ayrı ve birlikte cumartesi ve pazar günü çok özel bir çalışma toplantısıyla bir araya gelecekler. Yılmaz Büyükerşen başkanlığındaki heyetin 5 daimi üyesi toplantıya katılacak ve bundan sonrası için de çalışmaya başlayacağız.

Ve seçim sonuçlarını değerlendirip bundan sonrası için yol haritamızı belirliyoruz ki parti grubumuzla bir uzun toplantı daha yapma niyetindeyim. Ondan sonra Sayın Cumhurbaşkanı ile yapacağım toplantının gündemini kendi adıma oluşturup Sayın Cumhurbaşkanı’ndan randevu talep edeceğiz.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER