Piknik yapılacak en güzel alanlar… İstanbul ve Ankara’ya yakın 10 adres

İstanbul ve Ankara gibi metropollerde yaşıyorsanız, tüm haftayı stresle geçirdiğiniz durumlarla sık sık karşılaşıyorsunuz demektir. Üstüne bir de bunlara yoğun iş hayatı eklenince bünyeye hafta sonu doğada vakit geçirecek zaman gerekiyor. Bunun için en güzel etkinlik ise piknik… Peki ailecek güzel bir piknik için nereye gitmeli? İşte İstanbul ve Ankara’nın yanı başında yer alan birbirinden güzel piknik alanları...

HÜRRİYET HÜRRİYET
Piknik yapılacak en güzel alanlar… İstanbul ve Ankara’ya yakın 10 adres

Her yer yemyeşil: GÜZELDERE ŞELALESİ TABİAT PARKI

Düzce’de Gölyaka ilçesi sınırlarında yer alan tabiat parkı; Düzce’ye 18, Gölyaka’ya 11 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Alanın en popüler güzeli ise şelale… Güzeldere köyünden geçen Bıçkı Deresi üzerinde bulunan şelale, 120 metre yükseklikten dökülen suyun doğal coşkusunu dev kayın ve gürgen ağaçlarıyla bütünleştirerek muazzam bir görüntü oluşturuyor.

Piknik yapılacak en güzel alanlar… İstanbul ve Ankara’ya yakın 10 adres - Resim : 1

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER