Tünelde lüks araçla ölümden döndüler, o anları anlattılar

Sosyal medya fenomeni Ünal Turan, nişanlısı şarkıcı Ceylan Koynat ile Sultangazi'de 15 milyon liralık lüks otomobili ile yaptığı kazaya ilişkin korku dolu anları anlattı. Turan, “Arkamdaki lastik patladı, patlama esnasında araba kendini sağa attı. Dikkatli izlerseniz sola çektirmem sonucunda bizi biraz sürükledi. Hayatımda hiçbir lastikte böyle bir şey görmedim." dedi. Şarkıcı Ceylan Koynat ise “Ünal'ın koluna yapıştım, öleceğiz diye bekledim. Allah kimseye yaşatmasın" dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Tünelde lüks araçla ölümden döndüler, o anları anlattılar

Olay, 29 Mayıs günü akşam saatlerinde yaşandı. Kuzey Marmara Otoyolu Cebeci Tüneli'nde 15 milyon liralık lüks otomobili ile akşam yemeğinden evine dönen Ünal Turan, lastiğin patlaması sonucu kaza yaptı. Otomobildeki Turan ve nişanlısı Koynat, kazayı yara almadan atlattı. Feci kazada otomobil kullanılamaz hale geldi. Otomobilin lastiğinin hatalı üretim olduğunu savunan Turan, firmaya dava açacağını ifade etti. Turan ve Koynat, kaza anını anlattı.

“LASTİĞİN HATALI ÜRETİM OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM"

Yaşadıkları korku dolu anları anlatan Ünal, “Allah düşmanımdan esirgesin. Kötü bir kazaydı fakat bilmeniz gereken birkaç unsur var. Ben yolda düz bir şekilde giderken, bu kaza oldu, herhangi bir hareket yoktu. Zaten videoyu izlediyseniz görmüşsünüzdür. Düz yolda seyir halinde gidiyordum, şoförün arkasındaki lastiğin patlaması sonucunda bu talihsiz kaza meydana geldi. Çok şükür ikimizin de canında birşey yok. Bir şey de olmadı. Yalnız şöyle bir unsur var, ben lastikte bir problem ya da hatalı üretim olduğunu düşünüyorum.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER