Özgür Özel'den Erdoğan'la görüşme açıklaması: Bir nezaket ziyareti değil

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, “Sayın Cumhurbaşkanı ile yapacağım toplantının gündemini kendi adıma oluşturup Sayın Cumhurbaşkanından randevu talep edeceğiz. Bu görüşme bir nezaket ziyareti değil. Biz nezaket görüşmesini bayramda telefonda yaptık. Nezaket görüşmesi olsa hızlı yaparız ama Erdoğan da konuşacağımız konular var diye ifadede bulunmuş. Benim de önemli gündemlerim olacak" ifadelerini kullandı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Özgür Özel'den Erdoğan'la görüşme açıklaması: Bir nezaket ziyareti değil

CHP Meclis Grubu, Grup Başkanvekilliği ve Disiplin Kurulu üyelerini belirlemek için basına kapalı toplandı. Grup Başkanvekilliği için Ankara Milletvekili Murat Emir ve İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç yarıştı. Dört milletvekili belediye başkanı olduğu için sandalye sayısı 125’e inen CHP’de grup başkanvekili olmak için salt çoğunluk yani 63 milletvekilinin oyu gerekiyordu. Yapılan seçiminin ardından Murat Emir 66 oy alarak CHP’nin yeni Grup Başkanvekili seçildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile planlanan görüşme hakkında da konuşan Özel, bunun bir nezaket ziyareti olmadığını, kapsamlı bir görüşme geçireceklerini söyledi.

“MURAT EMİR, MECLİS'TE BÜYÜK BİR BAŞARI GÖSTEREN ARKADAŞIMIZ”

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER