Özgür Özel gazetecilere anlattı: Ahlatlıbel’de ne konuştular

“Sarayla müzakere edilmez, mücadele edilir” mesajından sonra ilk kez buluştuğu selefi Kemal Kılıçdaroğlu ile Ahlatlıbel Tesisleri’ndeki yemekten keyif aldığını söyleyen Özel, “Hem Meclis Başkanı’yla hem Sayın Cumhurbaşkanı’yla görüşmemizle ilgili detayların önemli bir kısmını paylaştım” dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Özgür Özel gazetecilere anlattı: Ahlatlıbel’de ne konuştular

CHP Genel Başkanı Özgür Özel dün Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı ziyaret etti. Özel daha sonra gazetecilere Kılıçdaroğlu ile görüşmesini anlattı:

-O TWEETİ ÜZERİME ALMADIM: “Ahlatlıbel’de Sayın Genel Başkanımızla (Kılıçdaroğlu) hem çok faydalı hem bugüne kadar en rahat ve en keyifli yemeğimizi yedik birlikte. İki taraf da kazanan taraf sonuçta. CHP kazanınca mevcut genel başkanı da bir önceki genel başkanı da keyifleniyor. Hem Meclis Başkanı’yla hem Sayın Cumhurbaşkanı’yla görüşmemizle ilgili detayların önemli bir kısmını paylaştım. Ben o tweet meselesini hiç üzerime almamıştım, almamakla da doğru yapmışım.

-YEDİĞİMİZ EN KEYİFLİ YEMEKTİ: Sayın Cumhurbaşkanı’yla görüşmeden önce Sayın Genel Başkan’ı telefonla aradığımda bana görüşmeyle ilgili önerileri olmuştu. ‘Şu söylenebilir, şunu söylerse bunu hatırlatsak iyi olur’ dediğine göre görüşmeyi yanlış bulmuyor. Yoksa, ‘Benim söyleyecek sözüm yok niye gidiyorsunuz’ derdi. Yaptığım görüşmenin değerlendirmesinde, kendisinin son derece yapıcı, son derece katkı verici, geleceğe yönelik de ışık tutucu bir yaklaşımı vardı. O yüzden öyle bir sorun alanımız yok. Bundan sonra partiyle ilgili, partinin geleceğiyle ilgili umutlarımız var, bu konuları konuştuk. Sayın Genel Başkan’la çok defa yemek yedik, bu kadar keyifli bir yemek hiç yememiştik.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER