Özel’den Erdoğan randevusu açıklaması: Çankaya şık olur

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile buluşmasına ilişkin “Yakında randevumuzu isteriz, ne zaman verirse görüşürüz” diyen CHP Lideri Özel, ‘Beştepe’ tartışmalarına ilişkin de “Randevuyu Çankaya Köşkü’nde verirse şık olur, Beştepe’de randevu verilirse gitmem demem” diye konuştu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Özel’den Erdoğan randevusu açıklaması: Çankaya şık olur

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Now TV yayınında Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile görüşme talebine ilgili şunları söyledi:

“Nezaket değil bir çalışma ziyareti. Şöyle bir şey var, çok sert bir muhalefet yapacağız. Buna devam. Hiç şüphe yok. Çünkü muhalefetin yumuşak olmasını gerektirecek hiçbir şey yok ülkede. Ama siyaset bazen münakaşa, bazen müzakere ama eninde sonunda nezaket işidir. Nezaketi bırakmayacağız. Karşımızdakilerin her birisi bu milletin seçip görevlendirdiği insanlar. O yüzden onlar adına kişisel sürtüşmelere girmek, hakaret etmek, kavga etmek... Millet bizden bunu istemiyor. Ülkenin Cumhurbaşkanı randevuyu hangi güne, takvimine göre verirse biz ona uyarız.

BEŞTEPE’YE GİDERİM

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER