Özel’den 1 Mayıs için Taksim çağrısı: Ben kefilim

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 1 Mayıs’ın Taksim’de kutlanması gerektiğini belirterek, “Ben kefilim, orada olacağım. Bir kişinin burnu kanamadan kutlanmasına kefaleti ben koyuyorum. Elimizi havada bırakmayın” dedi. Özel, CHP Meclis grubunda özetle şunları söyledi:

HÜRRİYET HÜRRİYET
Özel’den 1 Mayıs için Taksim çağrısı: Ben kefilim

ZENGİN VE ADİL TÜRKİYE

“Zengin ve adil bir Türkiye’yi inşa etmenin yolu ve önümüzdeki görev, üç alanda adaleti sağlamaktan ibarettir. Biz bu ülkeye adaleti getirene, herkes kendini eşit yurttaşlar olarak hissedene, kimsenin hakkını kimsede bırakmadan ekonomik adaleti sağlayıp önce açlığı sonra da yoksulluğu bitirene kadar mücadele edeceğiz. Türkiye Cumhuriyeti bir anayasa devletidir. Bu ülkedeki en sade vatandaştan cumhurbaşkanına kadar herkesin bu anayasaya harfiyen uyması gerekir. Anayasaya uymak Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AHİM) ve Anayasa Mahkemesi (AYM) kararlarına, bağlayıcılığına uymakla olur.

KEFALETİMİ KOYUYORUM

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER