Özel ve Kılıçdaroğlu yan yana uğurladılar

Rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede 59 yaşında hayatını kaybeden CHP TBMM Grup Müdürü Levent Bayraktar, dün son yolculuğuna uğurlandı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Özel ve Kılıçdaroğlu yan yana uğurladılar

Bayraktar için dün öğle namazının ardından Kocatepe Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra çok sayıda CHP yöneticisi ile Bayraktar ailesi ve sevenleri de katıldı.

Özel ve Kılıçdaroğlu yan yana uğurladılar - Resim : 1

Özel ve Kılıçdaroğlu, törende Bayraktar’ın ailesine başsağlığı dileklerini iletti. Özel ve Kılıçdaroğlu cenaze namazında yan yana saf tutarken uzun süre sohbet ettiği görüldü. Daha sonra Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu Bayraktar’ın tabutuna birlikte omuz vererek cenaze aracına kadar eşlik etti. Bayraktar Karşıyaka Mezarlığı’nda toprağa verildi. 22 yıldır parlamentoda çalışan Bayraktar, titiz ve başarılı bir teknokrat olmasının yanı sıra zarif ve yapıcı yaklaşımıyla Meclis’in saygın isimlerindendi.

 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER