'Onun çocuklarıyla çekilen fotoğraflarına bakmak insanın içine dokunuyor'... 'Anne biraz hasta Louis'

Aileden birinin hastalığı özellikle de uzun ve zorlu bir tedavi gerektiren bir sağlık sorunu, diğer üyelere açıklanması kolay olmayan bir durum. Bir de ortada daha bu hayatta insanın başına neler gelebileceği hakkında fazla fikri olmayan yaşı küçük çocuklar varsa zorluk ikiye de katlanır.

HÜRRİYET HÜRRİYET
'Onun çocuklarıyla çekilen fotoğraflarına bakmak insanın içine dokunuyor'... 'Anne biraz hasta Louis'

Yetişkin bir insana basit bir şekilde verilecek kötü bir haberi küçük bir çocukla paylaşmak için bambaşka kelimeler, bambaşka bir ifade gerekir. Özetle kimsenin başına gelmesini istemeyeceği zor bir sınavdır bu. 

Tam da böyle bir zorluğu İngiliz kraliyet ailesinin gözde çifti Galler Prensi William ile Galler Prensesi Kate Middleton yaşadı kısa süre önce.

Artık herkesin bildiği gibi ocak ayında geçirdiği karın bölgesi operasyonundan sonra üç ay ortada görünmeyen Kate Middleton, geçen hafta herkesi şoke eden bir duyuru yaptı ve kanser tedavisi gördüğünü açıkladı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER