Ona hayallerindeki ismi vermişti... Sonunda kızının yüzünü gösterdi

"Kızım çok uğraşıyor ama bir türlü hamile kalamıyor..." İşte dünyanın en zengin varisi olarak bilinen Paris Hilton'un anne olma serüveni kendi öz annesi Kathy'nin bu sözleriyle gündemin ilk sıralarına çıkmıştı...

HÜRRİYET HÜRRİYET
Ona hayallerindeki ismi vermişti... Sonunda kızının yüzünü gösterdi

Carter Reum ile evlendikten sonra durulup oturan bir zamanların çılgın kızı Hilton hemen annesinin bu sözlerine karşılık verdi elbette... "İstediğim an doğurabilirim. Annem bunu neye dayanarak söyledi bilmiyorum" diye annesi Kathy Hilton'u yalanladı.

Bu atışmanın üzerinden çok zaman geçmemişti ki Paris Hilton ile Carter Reum'dan mutlu haber geldi. Bir erkek bebekleri dünyaya gelmişti...

Tabii bu noktada bir ayrıntı vardı... Bebeği,  Hilton kendisi doğurmamış, taşıyıcı anne yöntemiyle dünyaya gelmişti Hilton ile Reum'un oğlu. Phoenix Barron adlı bu bebek önceki ay bir yaşına girdi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER