Öğretmen tacizden açığa alındı... 8 yıl önce de soruşturma geçirmiş

İZMİR Bayındır’daki bir ortaokulda öğrenim gören 12 yaşındaki N.T., fen bilgisi öğretmenleri F.Ş. (53) tarafından şiddete maruz kaldığını ve taciz edildiğini ailesine söyledi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Öğretmen tacizden açığa alındı... 8 yıl önce de soruşturma geçirmiş

Babasının gözetiminde halaları ile yaşayan N.T.’nin durumu bildirmesi üzerine aile, öğretmen hakkında suç duyurusunda bulundu. N.T.’yi taciz ettiği iddiasıyla suç duyurusunda bulunan aile, öğretmen F.Ş.’nin 8 yıl önce benzer suçlamayla soruşturma geçirdiğini öğrendi.

F.Ş.’nin Bayraklı’daki bir ortaokulda da taciz suçlamasıyla hakkında soruşturma açıldığı, daha sonra da görev yeri değişikliği yapılarak Bayındır’daki okula tayin edildiği ortaya çıktı. Emniyete götürülen F.Ş., buradaki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkeme tarafından adli kontrolle serbest bırakıldı. İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü de, suçlamanın ardından olayla ilgili idari soruşturma başlatıldığını, bu süreçte F.Ş.’nin açığa alındığını bildirdi.

‘PEŞİNİ BIRAKAMAYACAĞIZ’

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER