Ninja, yayındaki toksik davranışlarıyla tepki çekti

Ninja, yayın esnasında Reyna karakterini oynayan takım arkadaşına yeteri kadar çabalamadığı gerekçesiyle sözlü saldırıda bulundu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Ninja, yayındaki toksik davranışlarıyla tepki çekti

Twitch’te milyonlarca takipçisi olan tanınmış 29 yaşındaki yayıncı Tyler “Ninja” Blevins, geçtiğimiz gün yaptığı Valorant yayınında rekabetçi maç esnasındaki hareketlerle gündeme geldi. Geçmişte farklı oyun başlıklarında rekabetçi sahnede profesyonel oyuncu olarak yer alan ve profesyonel olarak Valorant  sahnesine katılmak gibi bir amacı olan Ninja, yayında takım arkadaşına karşı tutumundan dolayı eleştirildi. Profesyonel espor oyunculuğu yapmış ve yine yapmak istiyor olmasına rağmen oyun içinde stres yönetimi namına herhangi bir çaba göstermeyen yayıncı, Valorant’ta en üst seviye olan Radiant’ta.

Ninja’nın maç esnasında öldükten sonra karşı takıma mesaj gönderen 17 yaşındaki, kendisiyle aynı seviyedeki Radiant oyuncuya düşmanla konuşmayı kesmesini söylemesi üzerine bir tartışma çıktı ve taraflar birbirine hakaret etmeye başladı. Kendisine ne yazıp yazmayacağını söyleyemeyeceğini söyleyen P0LO, Ninja’yı olukça kızdırdı. Sesini kesmesini yineledikten sonra Radiant oyuncuya oyunu oynamayı bırakmasını çünkü çok kötü oynadığını söyledi. Tarafların atışması bir süre daha devam etti.

Her ne kadar maç sonunda zafer elde edemeseler de maçı 0-6’dan 8-13’e taşımayı başardılar.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER