Netoçka kariyerimin sınır tanımayan kızı

Yaklaşık iki yıldır Dostoyevski'nin yarım kalan eseri Netoçka Nezvanova'yı kapalı gişe oynayan Gülay Say, "Netoçka kariyerimin sınır tanımayan kızı. Oyunculuk tatminimi üst seviyelere çıkardı" dedi. Sahne Çolpan İlhan'da 23 Ocak'ta  bir kez daha seyirciyle buluşacak olmaktan dolayı çok heyecanlı olduğunu söyledi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Netoçka kariyerimin sınır tanımayan kızı

Ay Yapım, BKM ve ANS gibi önemli yapım şirketlerinin birçok projesinde oyuncu koçu olarak yer alan Gülay Say, kurucularından olduğu Yabancı Sahne'de geçtiğimiz yıldan beridir 'Netoçka Nezvanova'yı da kapalı gişe oynamaya devam ediyor. Say, oyunun gördüğü ilgiden dolayı mutluluğunu dile getirerek, “Netoçka kariyerimin sınır tanımayan kızı” dedi.

Dostoyevski aşığıyız

Netoçka kariyerimin sınır tanımayan kızı - Resim : 1

Bugüne kadar Yabancı Sahne'de Dostoyevski'nin ölümsüz eserlerinden 'Suç ve Ceza', 'Beyaz Geceler' ile 'Netoçka Nezvanova'yı sahneye uyarladıklarını anlatan Say, sözlerini şöyle sürdürdü: “Biz Dostoyevski aşığı bir tiyatroyuz. Klasik metinlere olan ilgimiz, tiyatromuzun ilkesinin temel düsturu. Dostoyevski başta olmak üzere, tüm klasik eserlere dokunabilmek çok heyecan verici.”

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER