Nebahat Çehre: Dizilerde yer almayı istiyorum, özledim

Uzun süredir film ya da dizi projelerinde yer almayan Nebahat Çehre, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir davette gazetecilerin sorularını yanıtladı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Nebahat Çehre: Dizilerde yer almayı istiyorum, özledim

Nebahat Çehre, yeni bir projede yer alıp almayacağı sorusuna şöyle yanıt verdi: “Geçen sezon başlamadan önce altı dizi projesi okumuştum. İyi bir şey gelirse oynayacağım, bugüne kadar gelmedi. Aslında dizilerde yer almayı istiyorum, özledim. 127 filmim var Yeşilçam'da. Her rolü oynadım. Her şeye açığım. Ama sırf oynamak için bir projede yer almam.”

Nebahat Çehre: Dizilerde yer almayı istiyorum, özledim - Resim : 1

Ünlüler akın etti

Dünyaca ünlü modacı Elie Saab ve Tor Holding iş birliğiyle Kandilli’de hayata geçirilen lüks gayrimenkul projesi Elie Saab Bosphorus, önceki akşam The Peninsula Hotel’de düzenlenen lansmanla tanıtıldı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER