Murat Kurum’un acil eylem planı

“İstanbul İçin Hızlı ve Sağlam Adımlar” başlığıyla ilk 6 ay ve 1 yılda hayata geçireceği acil eylem planını açıklayan Kurum, “Bir ilki gerçekleştiriyoruz. Dönemimizde vatandaşlarımız tüm projelerimizi kurumsal hesaplardan anlık takip edebilecekler” dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Murat Kurum’un acil eylem planı

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, seçim çalışmaları kapsamında dün Şişli’de Marriott Hotel’de ‘İstanbul İçin Hızlı ve Sağlam Adımlar, İlk 6 Ay ve 1 Yıllık Acil Eylem Planı Toplantısı’ düzenledi. Göreve geldikleri ilk günden itibaren uygulamaya başlayacakları ve 1 yıl içinde tamamlayacakları projeleri hakkında açıklamalarda bulunan Murat Kurum, projelerini özetle şöyle sıraladı:

ULAŞTIRAN İSTANBUL

* AK Parti döneminde başlattığımız 9 hattı da hızlandıracağız; toplamda 184.7 km uzunluğunda 11 yeni raylı sistem hattına da başlayacağız. İlk yıl içinde aynı anda 20 hat ve 270.6 km raylı sistem çalışmasını sürdürmüş olacağız. Yani mevcut yönetimin 5 yılda yaptığının, biz 1 yılda tam 2 katını yapacağız.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER