Murat Kurum'u eşi ve kızı anlattı... 'Evliliğimiz hep gurbetle geçti; ben sabırla, şükürle bekledim'

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, kameraların karşısına bu kez  bir eş ve bir baba olarak çıktı. “Murat Kurum ile 24 Saat” belgeselinde, Kurum’un, seçim kampanyasının son günlerinde bir gününü nasıl geçirdiği, yoğun çalışma temposunun aile bireyleriyle ilişkilerine nasıl yansıdığı soruları yanıt buldu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Murat Kurum'u eşi ve kızı anlattı... 'Evliliğimiz hep gurbetle geçti; ben sabırla, şükürle bekledim'

Dijital içerik üreticisi Adem Metan, seçim kampanyasının son günlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum’un bir gününe eşlik etti. Adem Metan’ın, 24 saati yaklaşık 1 saate sığdırdığı mini belgesel, Kurum'un 1 günlük seçim mesaisine ve aile bireyleriyle olan iletişimine odaklandı. 31 Mart yaklaşırken heyecanlı olduğunu belirten Kurum, seçimi kazanacağına inandığını söyledi ve “Heyecan muhakkak, ama benim içimdeki his, 31 Mart gecesi kazanıyoruz. 31 Mart gecesi çok güzel bir mutluluğu İstanbul'a yaşatıyoruz.” dedi. Kurum, seçimi kazanırsa yapacağı ilk iş sorulduğunda, “Şükredeceğiz. Böyle bir kutlu şehre şehremini olmak benim için çok kıymetli. Rabbime şükredeceğim.” cevabını verdi.

“İÇİMDEKİ HİS, 31 MART GECESİ KAZANIYORUZ”

Murat Kurum’un sabah erken saatte evden çıkıp, seçim ofisine hareket etmesiyle başlayan belgeselde, ilk bölüm yol hikayesi. Yolda soruları yanıtlayan Kurum, 31 Mart gecesiyle ilgili “Heyecan muhakkak. Ama benim içimdeki his, 31 Mart gecesi kazanıyoruz. 31 Mart gecesi çok güzel bir mutluluğu İstanbul'a yaşatacağız.” diye konuştu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER