Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, teşvikleri hatırlatarak ön görülen istihdamı açıkladı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından 2021 yılında Ankara'da yatırım yapılmak üzere 671 teşvik belgesi düzenlenmiştir. Böylece yaklaşık 15,2 milyar lira sabit yatırım yapılması, 11 bin 904 kişiye istihdam oluşturulması öngörülmektedir" dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, teşvikleri hatırlatarak ön görülen istihdamı açıkladı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nce (MÜSİAD) Ankara'nın Altındağ ilçesinde iftar programı düzenlendi. İftara, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci katıldı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, teşvikleri hatırlatarak ön görülen istihdamı açıkladı - Resim : 1

'İHRACAT BEDELİNİN BELLİ ORANINA KADAR İADE'

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Katma Değer Vergisi (KDV) oranlarında yapılan düzenlemeleri hatırlatarak, şöyle konuştu:

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER