Tuzla'da eşi tarafından sokak ortasında defalarca bıçaklandı!

Tuzla'da K. K. boşanma aşamasında olduğu eşi Emre Kocakoç (27) tarafından sokak ortasında defalarca bıçaklandı. Ağır yaralanan kadın hastaneye kaldırılırken, Emre Kocakoç tutuklandı. Emre Kocakoç ifadesinde, "Ben bir ya da iki kez bıçağı savurdum. Benim amacım eşimi öldürmek değildi, sadece yaralamaktı. Eşim yere düşünce ne yapacağımı şaşırdım" dedi. Olay anı güvenlik kamerasına yansıdı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Tuzla'da eşi tarafından sokak ortasında defalarca bıçaklandı!

1 Kasım tarihinde Tuzla'da meydana gelen olayda, 23 yaşındaki K.K. işyerinden çıkmış evine doğru yürüyordu. K. K., arkadaşıyla birlikte yürüdüğü esnada boşanma aşamasında olduğu eşi Emre Kocakoç motosikletle yanına geldi. Emre Kocakoç eşi K. K.'yı dakikalarca bekledikten sonra sokak ortasında defalarca bıçakladı. Daha sonra Emre Kocakoç hızla olay yerinden uzaklaştı. Ağır yaralanan kadın hastanede tedavi altına alındı.

Olay sonrasında gözaltına alınan Emre Kocakoç çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kadının sokak ortasında defalarca bıçaklandığı anlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. 

"BENİM AMACIM EŞİMİ ÖLDÜRMEK DEĞİLDİ, SADECE YARALAMAKTI"

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER