MSB duyurdu: 1 PKK'lı terörist teslim oldu

Millî Savunma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyindeki barınma kampından kaçan 1 PKK’lı teröristin, Habur’daki sınır karakoluna teslim olduğunu açıkladı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
MSB duyurdu: 1 PKK'lı terörist teslim oldu

Millî Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Türk Silahlı Kuvvetlerimizin terör örgütü PKK’ya karşı operasyonları artan şiddet ve tempoda devam ederken örgütteki çözülme de hızlanıyor. Irak’ın kuzeyindeki barınma kampından kaçan 1 PKK’lı terörist, Habur’daki Hudut Karakolumuza teslim oldu.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">Türk Silahlı Kuvvetlerimizin terör örgütü PKK’ya karşı operasyonları artan şiddet ve tempoda devam ederken örgütteki çözülme de hızlanıyor. <br><br>Irak’ın kuzeyindeki barınma kampından kaçan 1 PKK’lı terörist, Habur’daki Hudut Karakolumuza teslim oldu. <a href="https://twitter.com/hashtag/Mill%C3%AESavunmaBakanl%C4%B1%C4%9F%C4%B1?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#MillîSavunmaBakanlığı</a> <a href="https://t.co/uHpzqV7XpK">pic.twitter.com/uHpzqV7XpK</a></p>&mdash; T.C. Millî Savunma Bakanlığı (@tcsavunma) <a href="https://twitter.com/tcsavunma/status/1773010224216989968?ref_src=twsrc%5Etfw">March 27, 2024</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER