Mesut Özil'den Fenerbahçe ve Arda Güler sözleri: Tarih yazabilir | SmackDown'dan bir teklif beklemiyorum

Futbolculuk kariyerinde Real Madrid, Arsenal ve Fenerbahçe formalarını giyen Mesut Özil, İspanyol basınına futbolculuk dönemi ve gelecek planlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Birçok teklif aldığını ancak futbola dönmek istemediğini ve pişmanlık duymadığını söyleyen Mesut Özil, ailesiyle zaman geçirmekten mutlu olduğunu kaydetti. Real Madrid, Manchester City'yi elediği maçla ilgili konuşan Özil, büyük sevinç yaşadığı kaydederken El Clasico'da favorisinin Real olduğunu belirtti. Fenerbahçe dönemi ve Real Madrid'de forma giyen Arda Güler'le ilgili de konuşan Özil, milli yıldızı kardeşi gibi gördüğünü söyledi. 

HÜRRİYET HÜRRİYET
Mesut Özil'den Fenerbahçe ve Arda Güler sözleri: Tarih yazabilir | SmackDown'dan bir teklif beklemiyorum

Futbolculuk kariyerini sonlandıran Mesut Özil; Real Madrid kariyeri, El Clasicolar, EURO 2024 ve Arda Güler olmak üzere birçok konuda Marca'ya açıklamalarda bulundu.

"TEKLİFLER ALDIM AMA İSTEMEDİM VE BUNDAN PİŞMAN DEĞİLİM"

"Futbolu henüz gerçekten özlemiyorum. Kariyerimle ve oynadığım tüm harika kulüplerle gurur duyuyorum. Ancak bir yıl önce aldığım karar çok iyi düşünülmüştü ve tam olarak ne istediğimi biliyordum. İstanbul'da ailemle birlikte hayatın tadını sonuna kadar çıkarıyorum. İki çocuğumun büyümesini izleyebilmek ve onları her gün görebilmek büyük bir zevk. Kariyerime devam etmek için fırsatlarım olabilirdi, hatta şimdi bir kez daha oynamak için geri dönebilirdim. Suudi Arabistan, Katar ve diğer liglerden teklifler aldım ama istemedim ve bundan pişman değilim."

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER