Manchester Citynin başarısı Türkiyedeki piyasayı hareketlendirdi!

İNGİLTERE Premier Ligde şampiyonluğunu ilan eden Manchester Citynin başarısı, Türkiyede erkek ürünleri satışını da olumlu etkiledi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Manchester Citynin başarısı Türkiyedeki piyasayı hareketlendirdi!

2014 yılından bu yana Manchester Citynin sponsorları arasında yer alan ve Türkiyede de faaliyet gösteren QNETin Türkiye, Orta Doğu ve Rusya Bölge Müdürü Cem Geyik, Manchester City sponsorluğu sonrasında satışlarında her yıl ölçülebilir bir şekilde artış gözlemlendiğini belirterek, Gerçekleştirdiğimiz işbirliği sonrasında bağımsız temsilcilerimizden aldığımız geri bildirimler ve ürün satışlarımızda düzenli, fark edilebilir bir ivmenin olduğunu söyleyebilirim. Türkiyede bu durum en çok erkek ürün gruplarımızda hissedildi. Saatlerimizin satışları geçen yılın aynı dönemine göre yüzde yüz arttı dedi.

SPORU SOSYAL SORUMLULUK İLE BİRLEŞTİRİYORUZ

QNET Türkiye, global spor sponsorluklarının yanı sıra Türkiye gibi ülkelerde yerel sponsorluklar da gerçekleştiriyor. 2017 yılında Aile ve Sosyal Politikalar Spor Kulübü Voleybol Erkek Takımı sponsoru olan QNET Türkiye, 2018 yılında Aile ve Sosyal Politikalar Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı İstanbul Şubesi sponsoru oldu. Toplumun geleceği kız çocuklarının spor yapmalarını desteklediğini ifade eden Cem Geyik, QNET olarak spor ile her zaman iç içeyiz. 2017-2018 yılı İngiltere Premier Lig şampiyonu Manchester City ile var olan sponsorluğumuz kapsamında TV reklamlarında Manchester City oyuncularının yer alması, oyuncularla etkinlikler düzenlenmesi, Manchester City saha içindeki bilboardlarda QNET isminin yer alması, ürün lisansları, paranın satın alamayacağı Manchester City deneyimleri gibi birçok çalışma bulunuyor. Biz de Türkiyede sporu sosyal sorumlulukla buluşturan çalışmalar gerçekleştirmeye devam edeceğiz diye konuştu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER