Malezya'da helikopter faciası! 10 kişi hayatını kaybetti

Malezya donanmasına ait 2 askeri helikopterin havada çarpışması sonucu 10 kişi hayatını kaybetti. Olay anına ilişkin görüntülerde helikopterlerden birinin diğerine çarptığı, daha sonra ikisinin de hızla düşüşe geçtiği görüldü.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Malezya'da helikopter faciası! 10 kişi hayatını kaybetti

Malezya Kraliyet Donanmasından yapılan açıklamada, ülkenin batısındaki Perak eyaletinde bulunan Lumut deniz üssünde yerel saatle 09.32'de geçit töreni provası sırasında donanmaya ait 2 helikopterin havada çarpıştığı bildirildi.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">BREAKING: 🇲🇾 2 military helicopters crash after mid-air collision in Malaysia, killing all 10 people on board <a href="https://t.co/ckiEaqnd4R">pic.twitter.com/ckiEaqnd4R</a></p>&mdash; Megatron (@Megatron_ron) <a href="https://twitter.com/Megatron_ron/status/1782618136002347085?ref_src=twsrc%5Etfw">April 23, 2024</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

"10 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ"

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER