Luis Rubiales için 2.5 yıl hapis cezası istemi

İspanya Futbol Federasyonu eski Başkanı Luis Rubiales, kadın futbolcu Jenni Hermoso’ya Dünya Kupası Finali’nde uygunsuz davranışta bulunmuş, FIFA’dan 3 yıl men cezası almıştı. İspanyol savcılar, Luis Rubiales için 2.5 yıl hapis istedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Luis Rubiales için 2.5 yıl hapis cezası istemi

Kadınlar Dünya Kupası final maçı sonrasındaki kupa töreninde İspanyol futbolcu Jenni Hermoso’ya yönelik uygunsuz hareketi ve istifa etmemesi sebebiyle eleştirilerin odağı olan İspanya Kraliyet Futbol Federasyonu Başkanı Luis Rubiales’e FIFA 3 yıl tüm futbol faaliyetlerinden men cezası vermişti.

Olayların ardından dava açılan eski başkan için İspanyol savcılar 2.5 yıl hapis istedi.

Tartışmaların odağında olan Rubiales, Federasyon Başkanı olarak yaptığı toplantıda istifa etmeyeceğini duyurmuş Federasyon yetkilileri tarafından alkışlanarak desteklenmişti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER