LGS tarihinde değişiklik yok

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 2 Haziran’da gerçekleştirilecek olan Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınavla ilgili, tekrarlanacak seçimler nedeniyle tarih değişikliği yapılmayacağını açıkladı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
LGS tarihinde değişiklik yok

Bakan Tekin, bir televizyon programında yaptığı açıklamalarda, gerçekleşen müfredat çalışmalarıyla ilgili bilgi vererek öğretmen atamalarına ilişkin soruları da yanıtladı. Bakan Tekin özetle şunları söyledi:

- “Yüksek Seçim Kurulu (YSK) başkanımızla konuşup seçim tekrarı ihtimalini göz önünde bulundurarak hazırlanmıştık. Zaten seçimler, ilçelerde tekrarlanacağı için 2 Haziran’da ülke genelinde düzenlenen LGS tarihini değiştirmemiz gibi bir durum söz konusu değil.

- Müfredatta küçük ya da büyük değişiklik diye bir şey yok.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER