Leverkusen'den Fenerbahçeli Ferdi Kadıoğlu ve İsmail Yüksek'e kanca!

Bayer Leverkusen’i şampiyon yapan Xabi Alonso, F.Bahçe’den iki ismi listesine ekledi. 3-4-3 formasyonundan dolayı sol bek ve sağ bekin hücum yönünün kuvvetli olmasını isteyen İspanyol hoca, Ferdi'yi hem bu sebepten hem de iki mevkide de oynayabildiği için istiyor. Xhaka ve Palacios rekabetini ise İsmail'le güçlendirmeyi planlıyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Leverkusen'den Fenerbahçeli Ferdi Kadıoğlu ve İsmail Yüksek'e kanca!

Alman Ligi Bundesliga'da Bayern Münih'in üst üste 11 yıllık şampiyonluğuna son veren Bayer Leverkusen, gözünü Fenerbahçe'ye dikti.

Sabah'ın haberine göre; 31 maçta hiç yenilmeyen ve bitime 5 hafta kala 119 yıllık tarihindeki ilk şampiyonluğunu garantileyen teknik direktör Xabi Alonso, gelecek yılın kadrosu için çalışmalara başladı. Takımda kalacağını "Ayrılmak için çok erken" diyerek açıklayan 42 yaşındaki teknik adam, Ferdi Kadıoğlu ve ve İsmail Yüksek'i takip ediyor. Sivasspor maçında ayak bileğinden şanssız bir sakatlık geçiren ve bağları koptuğu için sezonu kapatan İsmail Yüksek'i, Jorge Jesus döneminde de izleyen Leverkusen, yaşanan talihsizliğe rağmen transfere sıcak bakıyor.

Toplam bedel: 40 milyon euro

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER