'Laf atma cinayetine' indirimsiz müebbet

Sokakta yürürken sevgilisine laf attığı için kendisine tepki gösteren Davut Atakov’u bıçaklayarak öldüren Ali Kumsal Şallı, indirimsiz müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
'Laf atma cinayetine' indirimsiz müebbet

İSTANBUL Kadıköy’de Davut Atakov (23) ve sevgilisi Simge Tuğcu, evlilik hazırlığı yapıyordu. Tuğcu sevgilisi Atakov’a sürpriz yaparak Almanya’dan İstanbul’a gelmişti. İki sevgili 14 Ekim 2023 gecesi, gittikleri konser sonrası Kadıköy’de yürümeye başladı. Ali Kumsal Şallı (57), çiftin yanına yaklaşarak Simge Tuğcu’ya laf attı. Laf atma nedeniyle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Şallı, üzerinde taşıdığı bıçağı çıkararak Atakov’u kalbinden bıçakladı. Ağır yaralı halde hastaneye kaldırılan Atakov, hayatını kaybetti. Olay yerinden kaçan Şallı, kısa bir süre sonra yakalanarak tutuklandı. Şallı’nın 7 suç kaydı tespit edildi.

‘YERDEYKEN BIÇAKLADI’

Anadolu 21’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen karar duruşmasında tanık olarak dinlenen Tuğcu, “Davut ile caddede yürüyorduk. Şahsın yanından geçerken göz göze geldik, bize laf attı. Davut geri dönüp ‘Haddini bil’ dedi. Şahıs yine laf etti. Davut geri döndü. Aralarında itiş kakış oldu. Yerdeyken Davut’u bıçakladı. Şahıs yerden kalkarken bıçağı elinde gördüm. Sonra kaçtı. Davut bana doğru gelirken üzeri kan olmuştu” dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER