Kuruçeşme’nin ‘cool’ ikilisi

Boğaz’ın gözde semtinin popüler mekânlarından Goose No.25 ve Mini Bar şu sıralar radarınızda olsun. Dünyaca ünlü barları kendi mekânlarında misafir ediyor, stand-up geceleri düzenliyorlar.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Kuruçeşme’nin ‘cool’ ikilisi

Boğaz’ın gözde semti Kuruçeşme’de sıra sıra dizilmiş mekânlardaki eğlence sokağa taşıyor, gecenin ilerleyen saatlerinde resmen sokak partisine dönüşüyor. Geçen hafta sonu uzun bayram tatiline rağmen “İstanbul boş kaldı diyenlere inat Kuruçeşme sahili yine tıklım tıklımdı. Son birkaç haftadır Goose No.25’in önündeki kalabalık gözüme çarpıyordu. Nihayet fırsatını bulup uğrayabildim.

Saat 20.00 suları, mekânlar gecenin ilerleyen saatlerine göre nispeten sakin... Sakin ama cadde üzerindeki masalarda yine yer yok, olsa bile rezerve edilmiş. Goose No.25, 17.00’de açılıyor, kokteylleriyle ünlü. Hepsi 565 lira, ben tekilayla hazırlanan ‘Sichuan White’ı denedim, acılı kokteylleri çok seven biri olarak acısını biraz az buldum.

Burası yalnızca bir kokteyl bar değil. Ben yemekten Goose’a geçtiğim için menüde aklımda kalanlar oldu ama tadına baktıklarımdan lolipop karides (520 lira) ve gofret patatesi (300 lira) çok sevdim. Acı tatlı soslu çıtır tavuk waffle 405 lira, pesto spagetti&burrata 430 lira ve şişte bonfile 630 lira.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER