Komşunun divalarını ağırlıyoruz

Şubat ayının sonunda Maslak’ta açılan Hol’de ikinci Anna Vissi konseri geçen hafta yapıldı. Vissi, hayranlarına müthiş bir konser verdi. İstanbul gece hayatı, sahnelerinde Yunan sanatçıları bu ara çok sık misafir ediyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Komşunun divalarını ağırlıyoruz

Maslak’taki Hol şubat ayının sonlarına doğru açılmış, Anna Vissi sahneye çıkmıştı. O gece uzun süre konuşuldu. Araya ramazan ayı girdi; mekân sessizliğe büründü, geçen hafta kapılarını tekrar açtı ve sahnede yine Anna Vissi vardı. Burası, Esnaf’ın sahipleri Atilla Bingöl ve Feyzan Cihan’ın ortaklığıyla açıldı. Mekânın sürpriz iki ortağı daha var; oyuncu Demet Özdemir ve Anıl Çelik. Hol, Maslak 1453’ün içinde çokamaçlı bir etkinlik salonu. Mekânda konserler veriliyor, özel etkinlikler için kiralanabiliyor, yani burası bir eğlence merkezi...

Gelelim Anna Vissi konser gecesine... Vissi, Yunanistan’ın Ajda’sı, süperstarı. Konser öncesi DJ performansının ardından 22.30’da sahnedeydi. Hem de ne sahne! Davullar, darbukalar seyircileri coşturdukça coşturdu. Konsere giderken “Keşke yemekli, oturmalı bir program olsa da Anna Vissi’yi İstanbul’da, dünya gözüyle rahat rahat seyretsem” diye içimden geçirirken neden ayakta, kulüp konseptinde organize edildiğini sanatçının sahnesi başlar başlamaz anladım. Ne kendi durdu ne de seyircisinin iki dakika soluklanmasına müsaade etti. Bu arada dikkat; içerisi çok sıcak, aman diyeyim ince giyinin, dans ederken kan ter içinde kalmayın, benden söylemesi! Anna Vissi’nin sahnesine resmen büyülendim; enerjisi, samimiyeti, şovları uzun süre aklımdan çıkmayacak. Mekânın konser gecelerinde loca ve bistro seçeneği var. Kategoriye göre giriş ücreti 3 bin-25 bin lira arasında. İçeride bir bardak içecek 450-850 lira. Ama öyle çok seçenek yok; viski, votka ve cin... İçeride kimler mi vardı? Mahsun Kırmızıgül, Şevval Sam, Saba Tümer... Herkes büyük hayranlıkla Anna Vissi’yi dinleyip dans etti. Hol sahnesinde ilerleyen günlerde Maya Diab, Antonis Remos, AMR Diab, Anna Vissi ve Of Aman Nalan konserleri olacak, kaçırmayın derim.

 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER