Kim Min-Jae ve Eljif Elmas'tan sonra Süper Lig'den üçüncü büyük transfer! Semih Kılıçsoy'a kancayı taktılar...

Beşiktaş'ta bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Semih Kılıçsoy'un adı bu kez de transfer için gündemde... A Milli Takım kadrosundan Ümit Milli Takım'a gönderilmesiyle oldukça tartışılan genç yıldız, İtalyan devlerini de peşine takmış durumda. Transfer haberinin detayları haberimizde...

HÜRRİYET HÜRRİYET
Kim Min-Jae ve Eljif Elmas'tan sonra Süper Lig'den üçüncü büyük transfer! Semih Kılıçsoy'a kancayı taktılar...

Tarihinin en çalkantılı sezonlarından birini yaşayan Beşiktaş'ta gösterdiği performansla taraftarların büyük beğenisini toplayan Semih Kılıçsoy'un adı son dönemde gündemde sıkça yer almıştı. Siyah - beyazlıların genç yıldızı bu kez de transfer iddiasıyla öne çıktı.

A Milli Takımımızın EURO 2024 hazırlıkları kapsamında Macaristan ve Avusturya ile yapılacak olan özel maçların aday kadrosuna davet edilen ancak sonrasında Ümit Milli Takım'a gönderilmesiyle tartışmalara neden olan Kılıçsoy'a Çizme'den talipler çıktı.

Ümit Milli Takımımızın oynadığı Gürcistan ve İtalya maçlarında fileleri sarsan Semih Kılıçsoy, İtalyan devlerini de peşine taktı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER