Kılıçdaroğlu 97. kuruluş yılında ‘çuvaldız’ı partililere batırdı: Ankara’da konuşmakla iktidar olunmaz
CHP dün 97. kuruluş yıldönümünü kutlarken Genel Başkan Kılıçdaroğlu, neden iktidar olamadıklarını şöyle açıkladı: “Uzun bir süre CHP iktidar olamadı. Doğru. Ama bunun kabahati vatandaşta değil, bizde. CHP’lilerde. Köy köy gezmezseniz, Ankara’da konuşup da ‘Vatandaş bana oy verir’ derseniz olmaz.”

Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te F5Haber'e abone olun
F5Haber'e Google News'te abone olun
Abone OlCHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin 97. kuruluş yıldönümü konuşmasında, “İlk seçimlerde dostlarımızla birlikte iktidar olacağız” diye konuştu. Kılıçdaroğlu basın toplantısında şunları söyledi:
ÇOCUKLARA KURULUŞU ANLATIN
“97 yıl önce resmen kurulan CHP, güçlenerek yaşamını sürdürüyor. Bu Cumhuriyet nasıl kuruldu? Biz gerçekten de çocuklarımıza bunları anlatıyor muyuz? Hangi koşullarda bu ülkenin inşa edildiğini biliyor muyuz?