Kedi ‘faruk’ gözetmeni yedi

Geçen hafta cumartesi günü Terakki Vakfı Okulları’nda lise öğrencileri için üniversitelerin hazırlık sınıflarından muafiyeti sağlayan IELTS sınavı düzenlenmişti.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Kedi ‘faruk’ gözetmeni yedi

Sınav için görevlendirilen F.A., sınav sürerken pencereden giren kedi Faruk’u geldiği yerden dışarı çıkarmak istemişti. Faruk genelde sınıfa camdan geliyor ve kapı açıldığında da koridora çıkıyordu. F.A., kedi Faruk’un bu rutin davranışını bilmediğinden sınava giren öğrencilerin dikkatinin dağılmaması için onu bir an önce geldiği yerden dışarı çıkarmak istemişti. Ancak, iddiaya göre gözetmenin o anda yaptığı müdahale, kedi Faruk’un ikinci kattaki pencereden düşmesine neden olmuştu. Yaşananlar F.A.’nın kediyi pencereden bilerek attığına yönelik şüphe ve iddialara yol açmıştı.

Kedi ‘faruk’ gözetmeni yedi - Resim : 1Veteriner hekim Batuhan Nathur, “Henüz iyi haberler veremiyorum çünkü maalesef durumu hâlâ kritik. Her şey yolunda giderse 2-3 hafta içerisinde toparlar” dedi.

ÖĞRETMEN OLMADIĞI ÖĞRENİLDİ

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER