Kassam Tugayları Sözcüsü Ubeyde: Düşman, Gazze'nin kumlarına saplanmış durumda

Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin El Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, “Düşman bir bataklığın içinde, Gazze'nin kumlarına saplanmış durumda. Utanç ve yenilgiden başka bir şey elde edemeyecek” dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Kassam Tugayları Sözcüsü Ubeyde: Düşman, Gazze'nin kumlarına saplanmış durumda

İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları 200 gündür devam ederken, Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin El Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, açıklamalarda bulundu. Ubeyde, Gazze Şeridi’nde 200 gündür devam eden savaşta "düşmanın ölüm ve yıkımdan başka bir şey elde edemediğini" belirterek, İsrail'in "hala toparlanmaya ve imajını düzeltmeye çalıştığını" söyledi.

Ubeyde, "Düşman bir bataklığın içinde, Gazze'nin kumlarına saplanmış durumda. Utanç ve yenilgiden başka bir şey elde edemeyecek. 200 gün geçti ve Gazze'deki direnişimiz Filistin dağları kadar sağlam" dedi.

İsrail’in saldırıları devam ettiği sürece direnişe ve saldırılara devam edeceklerini vurgulayan Ubeyde, “İşgal güçleri dünyayı tüm direniş gruplarını ortadan kaldırdıklarına ikna etmeye çalışıyor ve bu büyük bir yalan” dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER