Karamollaoğlu: Genel başkanlıktan ayrılacağım

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, genel başkanlıktan ayrılacağını söyleyip, “Hangi arkadaşımız genel başkan olursa onun en büyük destekçisi, yardımcısı olacağım” dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Karamollaoğlu: Genel başkanlıktan ayrılacağım

TV5’te canlı yayına katılan Karamollaoğlu, şunları kaydetti:

YALNIZCA 4 YERE GİDEBİLDİM

“Artık sağlığım bu görevi bihakkın yerine getirmeme izin vermiyor. Bu seçim döneminde yalnızca 4 yere gidebildim. Bu bir genel başkan için ciddi bir eksiklik. Gitmek istemediğimden değil sağlığım müsaade etmediği için gidemedim. Kongre tarihimiz normalde ekim ayında. Ekim ayı biraz bana uzun bir süre gibi geldi. Bundan dolayı arkadaşlarımıza hazırlıklarını yapmalarını, bizim ekimden önce bir olağanüstü kongre yapmamızın daha uygun olacağını söylemiştim. Bir veya iki isim üzerinde mutabakat sağlandığında kongreye gideceğiz. Siyasetten tamamen çekilme diye bir düşüncem yok. Genel başkanlıktan ayrılacağım, hangi arkadaşımız genel başkan olursa onun en büyük destekçisi, yardımcısı olacağım.”    

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER