Kamuda Tasarruf Yasası yolda

Daha önce Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in de dile getirdiği kamuda tasarruf uygulamalarıyla ilgili Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’dan önemli bir açıklama geldi. Yılmaz, Kamuda Tasarruf Yasası’nın yolda olduğunu belirtti. Yapısal değişimlere dikkat çeken Yılmaz, verimliliğin artırılmasına vurgu yaptı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Kamuda Tasarruf Yasası yolda

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Kamuda Tasarruf Yasası’nın yolda olduğunu söyledi. Yılmaz, bundan sonraki Ekonomi Koordinasyon Kurulu (EKK) toplantılarının çoğunun gündeminin yapısal dönüşümler başta olmak üzere, kamuda verimliliği artırma, tasarruf, daha etkili önceliklendirme konuları ile ilgili olacağını belirtti. Kabine toplantısı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Yılmaz, şunları söyledi:

MİLLETİ YANILTTILAR

“Seçimden önce, başta döviz piyasası olmak üzere ekonomide veriye dayalı olmayan bir sürü haberle spekülasyon yaptılar, milleti yanılttılar. Seçim sonrası dediklerinin tam aksi oldu. Normal programımız devam ediyor daha kararlı, güçlü bir şekilde. Yol haritamız belli. Bu süreçte Merkez Bankası epey bir rezerv biriktirdi. Seçimsiz bir döneme girdik. Bu ortam orta - uzun vadeli konulara yoğunlaşmamız açısından imkân sunuyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER