Juventus'ta Kenan Yıldız gelişmesi! İtalyan basını duyurdu...

İtalya Ligi Serie A devi Juventus'ta forma giyen Kenan Yıldız, bu sezon yaptığı patlamayla adından fazlasıyla söz ettirdi. Torino ekibiyle yeni sözleşme konusunda anlaşmaya varan Yıldız'ın yeni sözleşme detayları da belli oldu. İşte İtalyan basınının duyurduğu detaylar...

HÜRRİYET HÜRRİYET
Juventus'ta Kenan Yıldız gelişmesi! İtalyan basını duyurdu...

Bu sezon Juventus ve Milli Takım'da gösterdiği performansla kariyer basamaklarını tek tek tırmanan Kenan Yıldız, yoluna İtalyan'da devam edeceği yazıldı. İtalyan ekibi aynı zamanda yeni kontratla 10 numaralı formayı da gelecek sezon Kenan'a teslim etmeyi planladığı öne sürüldü.

Juventus, Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin de dikkatini çeken genç futbolcu ile yeni sözleşme konusunda anlaştığı ve kendisini 2028'e kadar Juventus'a bağlayan kontrata sıcak baktığı iddia edildi. Torino ekibinin Kenan Yıldız'la ilgili resmi duyuruyu yakın zamanda yapması beklenildiği öğrenildi.

SÖZLEŞME DETAYLARI BELLİ OLDU

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER